CD&V heel erg getroffen door overlijden Ilse Uyttersprot

Publicatiedatum

Auteur

Joachim Coens

Deel dit artikel

"Het overlijden van Ilse Uyttersprot treft ons allen heel erg." Dat zegt CD&V-voorzitter Joachim Coens namens CD&V naar aanleiding van het plotse overlijden van schepen en gewezen burgemeester van Aalst en gewezen Kamerlid, Ilse Uyttersprot.

“Met diepe droefheid vernamen we deze morgen dat Ilse Uyttersprot op een gewelddadige manier om het leven werd gebracht. ‘Onwezenlijk’ en ‘veel te vroeg’. Als CD&V-familie zijn we allen geschokt door het vreselijke nieuws. Haar overlijden treft ons allen heel erg. Dankbaar voor haar inzet”, klinkt het bij de partij. 

“We zullen ons Ilse herinneren voor haar oprechte engagement met passie en overtuiging voor de gemeenschap. Onze gedachten gaan in de eerste plaats naar haar familie en naasten.” 

CD&V opent een digitaal rouwregister waarin iedereen zijn of haar medeleven kan betuigen.
>> Teken het rouwregister hier

Nieuws

Staatssecretaris Nicole de Moor is tevreden met de doorbraak op Europese top over asiel en migratie

De Europese ministers die bevoegd zijn voor asiel en migratie zijn donderdag tot een akkoord gekomen die de toekomst van het Europees migratiebeleid zal bepalen. De afspraken die gemaakt zijn moeten zorgen voor een gecontroleerd asiel en migratiebeleid.

‘Wat is er in godsnaam mis met twee wettelijke papa’s?’

‘Willen we het krijgen van een biologisch kind niet beperken tot een mogelijkheid voor de happy few, dan moeten we zelf werk maken gelijk speelveld en een gedegen een juridische basis voor altruïstisch draagmoederschap’, aldus cd&v-volksvertegenwoordigers Els Van Hoof en Orry Van de Wauwer.

Decretale verlenging voor alle aflopende vergunningen eindelijk gestemd.

Landbouwers die hun vergunning de voorbije jaren zagen aflopen, kwamen in grote onzekerheid terecht en werden geconfronteerd met vermijdbare kosten. “Met de decretale verlenging van alle aflopende vergunningen zorgen we nu dat er voor hen een oplossing is”, zegt minister van Landbouw Jo Brouns (cd&v).