NationBuilder training

We organiseren een eerste ronde trainingen voor NationBuilder in mei & juni. De tweede ronde vindt plaats op de dag van de afdeling in oktober.

Aarzel echter niet om je nu in te schrijven. Je nieuwe afdelingspagina op onze website zal pas op punt kunnen staan na het volgen van de NationBuilder training.

Wat is NationBuilder?

Nationbuilder is ons nieuwe marketing, website en ledenplatform. Voor je afdeling kan je het gebruiken voor het ledenbeheer (ter vervanging van het afdelingsportaal) en om bijvoorbeeld nieuws te delen op de website of om een nieuwsbrief te versturen naar alle leden en sympathisanten van je afdeling.

Voor wie?

Deze training wordt voorzien voor de communicatieverantwoordelijken van een afdeling. We gaan ervan uit dat velen deze functies combineren dus voorzien we twee trainingen:

  • Voor diegenen verantwoordelijk voor het ledenbeheer en het versturen van e-mails/een nieuwsbrief
  • Voor diegenen verantwoordelijk voor het versturen van e-mails en de website

Deze trainingssessies zullen op dezelfde dag, op hetzelfde moment gegeven worden in aparte zalen. Combineer je websitebeheer met het versturen van de nieuwsbrief van je afdeling? Dan raden we je aan om de digitale training te volgen waarin alle onderwerpen behandeld worden, eventueel gevolgd door één training op locatie.

Voorbereiding.

Neem je laptop zeker mee en maak de oefening wie van je afdeling NationBuilder zal gebruiken (& met welk e-mailadres!).

 

Schrijf je in via dit formulier.