Veneco, Eandis en Woonwijzer Meetjesland organiseren i.s.m. de gemeente Maldegem een infosessie over duurzaam energieverbruik op dinsdag 11 september in CC Den Hoogen Pad in Adegem. Experten vertellen je hoe je energie kan besparen, of en hoe je kan aansluiten op het aardgasnet en aan welke voorwaarden je jouw stookolietank kan laten saneren.
Wie geïnteresseerd is in de infosessie duurzaam energieverbruik op dinsdag 11 september kan zich inschrijven via milieudienst@maldegem.be of telefonisch op het nummer 050 72 86 13.

Wie die avond verhinderd is, is ook van harte welkom tijdens de andere infosessies op 20 september in Zomergem of 25 september in Sint-Laureins.

Programma

- 19.00 uur verwelkoming

- 19.30 uur - hoe kan u uw huis beter renoveren?
BENOveren is renoveren in de overtreffende trap met als doel een lagere energiefactuur, een verminderde CO2-uitstoot, meer wooncomfort en een hogere vastgoedwaarde. Bovendien heeft u recht op gratis en deskundige ondersteuning van een BENOvatiecoach en extra premies als je met 10 buren BENOveert.

- 20.00 uur - omschakelen naar aardgas?
Indien uw huis aansluitbaar is op het aardgasnet kan u genieten van een uitzonderlijk omschakelingsaanbod van Eandis/infrax. U ontvangt een unieke code waarmee u een tegemoetkoming voor een aardgasaansluiting kan aanvragen. Met deze code kan u tot € 250 kosten besparen voor een standaardaansluiting op het aardgasnet.

- 20.30 uur - pauze

- 20.45 uur - groepsactie stookolietanksanering
Plant u een omschakeling van stookolie naar aardgas of een andere warmtebron? Of bent u al omgeschakeld, maar is uw stookolietank nog niet gesaneerd? Doe dan mee aan de groepsactie stookolietanksanering van Veneco en geniet van uitzonderlijke voorwaarden.

- 21.15 uur - mogelijkheid tot napraten bij een drankje