Marcel Verachtert

Lid provinciale partijraad, Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen, Lid Afdelingsbestuur

    Marcel Verachtert, vader van 4 kinderen en 9 prachtige kleinkinderen, was gedurende zijn loopbaan als burgerlijk bouwkundig ingenieur werkzaam in de privé in diverse bouwbedrijven en sinds 2006 als expert-bedrijventerreinen bij de overheidsdienst POM-Antwerpen. Sinds 2016 is hij gepensioneerd.

    Tijdens zijn jeugd was hij lid van Sint-Aloysiusscouts waar hij tot 1984 leider en gouwverkennerleider voor gouw Kempen was.

    Sinds 1975 is Marcel betrokken bij de vijfjaarlijkse Sint-Dimpnaommegang en de latere Gheelamania. Marcel is medeoprichter van het Zeuntcomité, waarvan hij tot op heden nog voorzitter is. “Ik ben nog lid van diverse verenigingen. Het verenigingsleven met het daarbij horende vrijwilligerswerk zit blijkbaar in mijn bloed en daar wil ik ook in het politieke spectrum blijvend werk van maken. Uiteraard gezien mijn leeftijd wil ik ook de belangen van de senioren ter harte nemen. Om deze reden ben ik lid en bestuurslid van CD&V-senioren regio Kempen.”

    Marcel houdt van een babbel en contact met mensen. Momenteel volgt hij een opleiding stadsgids. Zijn lijfspreuk is: wees vriendelijk voor de mensen, dat kost geen geld en doe dit al lachend, dat is veel aangenamer voor alleman.