Karolien Leysen

Lid Afdelingsbestuur

  • Geboortedatum:

    26 mei 1992

  • Geboorteplaats:

    Geel

Karolien Leysen is opvoedster in het MPI Oosterlo in een kindergroep. Dit sluit naadloos aan bij haar studies maatschappelijk werker en psychologisch consulent. Als jobstudente heeft ze 9 jaar in Café De Werft gewerkt. Karolien is geboren en getogen in Sint-Dimpna en eind 2017 met haar vriend verhuisd naar Sint-Amands. Thema’s die haar het meest aanspreken zijn mobiliteit, zorg en welzijn, evenementen en vrije tijd.

Al van jongs af aan is ze geëngageerd op Sint-Dimpna. Zo is ze onder andere bestuurslid van Véloclub Sint-Dimpna, actief in Dimpna Gaat Op Stap, parochieverantwoordelijke Sint-Dimpna tijdens de Eurofeesten en zit ze in de organisatie van het Pools Ballet.

"Ik steek ook graag de handen uit de mouwen tijdens evenementen in andere deeldorpen, waar je mij kan terugvinden als vrijwilligster voor een vereniging, Dienst Toerisme & Stadsanimatie of als lid van het Zeuntcomité."

Met de term “bezige bij” kan je haar zeker goed omschrijven. Karolien houdt van een uitdaging en neemt graag verantwoordelijkheid. “In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, koken en vooral tijd spenderen met mijn vrienden en familie. Mijn persoonlijke drijfveer over alle bezigheden heen is het krijgen van voldoening! Lachende gezichten, mensen samenbrengen en levenskwaliteit verhogen. Het zit dikwijls in kleine dingen en ik draag graag mijn steentje bij!”, zegt Karolien.