Hanne Van Dingenen

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen, Lid Afdelingsbestuur

    Hanne Van Dingenen is ook een geboren Gelenaar en vertoeft na enkele jaren op kot weer in het mooie Geel-Bel, samen met haar vriend Tom. Ze volgde recent de master Opleidings- en onderwijswetenschappen.

    Sinds het eerste leerjaar was ze toegewijd lid van Chiro Bel waarna ze 5 jaar leiding is geweest. Tijdens haar jaren als groepsleidster heeft ze veel bijgeleerd. Zowel organisatorisch als in het omgaan met mensen. Ze neemt graag de groep mee op sleeptouw. Sinds vorige zomer is Hanne ook aan de slag bij de speelpleinwerking van de Speelfabriek in Geel waar ze met veel enthousiasme de kindjes keizotte vakantiedagen bezorgt.

    "In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of probeer ik nieuwe dingen in de keuken. Van het bijkletsen met vrienden kan ik ook genieten, zeker op warme zomeravonden met een glaasje wijn. Doordat ik dit jaar mij chirocarrière heb afgesloten wil ik me toch blijven inzetten voor de Geelse Jeugd en dit al onder andere via de Jeugdraad. Ik kijk er al naar uit om nieuwe projecten mee uit te werken."

    Tijdens haar jaren op kot organiseerde ze ook evenementen voor studenten als praesidiumlid van PSW, de faculteitsclub van sociale wetenschappen van de Universiteit van Antwerpen. Gezien haar keuze voor de masteropleiding Onderwijswetenschappen zijn de thema's jeugd en onderwijs voor haar van groot belang. Ook toerisme en nieuwe initiatieven en evenementen voor een bruisend Geel wil ze helpen ondersteunen.