Brigitte Kempen

Lid Bijzonder Comité Sociale Dienst , Lid Afdelingsbestuur, Gemeenteraadslid

  • Geboortedatum:

    8 maart 1960

  • Geboorteplaats:

    MATADI CONGO

Brigitte Kempen werkt reeds 40 jaar bij de FOD Financiën, waarvan de laatste 20 jaar bij het Team Invordering in Geel. Ze woont al 30 jaar in Elsum, waar ze het aanspreekpunt is voor allerlei vragen en bekommernissen. Brigitte probeert dan ook de mensen te helpen waar nodig.

In haar vrije uurtjes kan je Brigitte vinden achter het kookfornuis of in haar tuintje. Lekker koken voor Raf en zonen Nick en Pieter, is een dagelijks gebeuren en dit liefst met groenten uit haar eigen moestuintje. Buitenshuis vindt Brigitte het enorm leuk om nieuwe mensen te leren kennen: een gezellige babbel, een luisterend oor, daar gaat en staat Brigitte voor!

Brigitte zetelt al 18 jaar in de gemeenteraad en 8 jaar in het OCMW. Ervaring leert haar dat het te voeren beleid ervoor moet zorgen dat “elke Gelenaar” zich thuis moet voelen in onze stad. Het is en blijft een grote uitdaging voor haar om Geel nog meer groeikansen te geven. Blijven inzetten op sociale en betaalbare huisvesting, het ondersteunen en opvangen van ouderen en kansarmen blijven voor haar een prioriteit. Mobiliteit en veilig verkeer moeten hoog op de politieke agenda blijven staan. Bij dit alles moeten we er voor zorgen dat Geel haar landelijk karakter bewaart en alom gekende gastvrijheid blijft koesteren.

Ook sinds 2019 zetelt Brigitte opnieuw als gemeenteraadslid.